قصه تاسیس
در طی سالها شرکتهای زیادی به بهرهبرداری از کارخانجات معدنی مانند آهن و مس پرداختهاند و بسیاری از آنها در تلاش برای توسعه خود بودهاند، اما نگاه سنتی به این شاخه و سختیهای زیاد برنامههای اکتشاف، استخراج و تبدیل به محصول نهایی ما همیشه جای خالی مجموعهای نوین و مدرن را که بتواند با دانش روز و مصرف انرژی کمتر بهرهوری بیشتری را داشته باشد در خود داشت.
همچنین دانش بدست آمده در طی سالها فعالیت مجموعههای پیشرویی مانند فکور صنعت تهران، فکور مغناطیس اسپادانا و سایر شرکتهای دانشی گروه نماد صنعت پارس با دغدغهی یکی از مدیران این مجموعهها، آقای مهندس هراتیان، مدیران گروه را بر آن داشت تا شرکتی را تاسیس نمایند که این دانش انباشته در فناوری، روش استهصال، مدیریت فرآیندها را استفاده و از تکنولوژیهای جدید حوزه IT نیز بهرهگیری نمایند.
جرقهای این ایده در سال ۱۳۹۱ با شکلدهی شرکت راهبر فرآیند سیرجان استحصال آغاز شد و در سال ۱۳۹۷ با تغییر شرکت به راهبر فرآیند آریا اصول تکنولوژی، منابع انسانی و بسیاری از مزیتهای دیگر را به آن اضافه نمود تا با همکاری سایر مجموعههای هلدینگ نماد صنعت پارس بتواند فصل جدیدی از موضوع بهرهبرداری صنایع معدنی را در کلاس جهانی رقم بزند.
نگاه کلان این مجموعه شناسایی و استفاده از تکنولوژیهای روز اعم از فناوریهای نرم و سخت برای افزایش بازیابی مواد معدنی و کاهش ضایعات و مصرف انرژی است که منجر به توسعه کیفیت محصول نهایی، توسعه دانش این صنعت، ارتقای بهرهوری کارخانهها و سایتهای بهرهبرداری خواهد شد.
همواره تلاش شرکت بر این است که بتواند این مهم را محقق سازد و با استفاده از دانشهای نوین در حوزهی مدیریت منابع انسانی، تکنولوژیهای نوین مبتنی بر اینترنت مانند IoT و روشهای علمی در ارتقای کیفیت بهرهبرداری و فرآیندهای کاری و تعمیر و نگهداری، سطح این صنعت را در ایران و منطقه ارتقا ببخشد. رویکرد شرکت ایجاد منافع کلان برای ذینفعان و نگاه برد-برد با آنهاست، به صورتی که در دوران بهرهبرداری علاوه بر دریافت خدمت بهینهتر از سایر خدمتدهندگان، مشتریان مجموعه ارتقای مجموعه خود را از لحاظ کیفیت، بهرهوری، دانش و سرمایه انسانی شاهد باشند.
معرفی شرکت
سال ۱۳۹۱ بود که شرکت «راهبر فرآیند آریا» با نام قبلی راهبر فرآیند سیرجان با شماره ۳۲۴۴ در اداره ثبت شرکتها و مالکیت صنعتی تهران، به ثبت رسید. این شرکت، در واقع یکی از زیرمجموعههای گروه «نماد صنعت پارس» است.
پیشتر، نیازی مبرم به تأسیس شرکتی مختص بهرهبرداری در میان زیرمجموعههای متعدد گروه بیست و پنج ساله نماد صنعت پارس احساس میشد؛ شرکتهایی که بیشتر فعالیتهایشان در حوزه انجام پروژه، مهندسی و ساخت، تجهیز، تولید و بازرگانی بود؛ ازاینرو، تصمیم بر آن شد که تمرکز راهبر فرآیند آریا به صورت خاص بر روی بهرهبرداری از صنایع معدنی به ویژه بهرهبرداری از خطوط کنسانتره و گندله در تراز جهانی قرار گیرد تا از این رهگذر، گامی در جهت حفظ سرمایههای ملی و بهینهسازی بهرهبرداری از معادن کشور برداشته شود.
در این میان، راهبر فرآیند آریا میبایست به قابلیتهای ویژه و امکانات استانداردی تجهیز میشد تا شرکتهای مرتبط به این حوزه را به شراکت و همکاری ترغیب نماید.
به تدریج، بهرهبرداری به اقتصادیترین نحو ممکن از مواد معدنی با بهکارگیری منابع انسانی متخصص و متعهد و تجهیزات پیشرفته، شرکت راهبر فرآیند آریا را در مسیر اعتال به پیش راند و به نقطه کنونی رساند.
همراهی شرکای ارزندهای چون «فکور صنعت تهران» و «فکور مغناطیس اسپادانا» بر سرعت حرکت افزود و کمک کرد تا راهبر فرآیند آریا، بسیار زودتر از آنچه پیشبینی میشد در فهرست نامداران حوزه معدن و فرآوری معدنی قرار گیرد؛ فکور صنعت تهران یکی از شرکتهای پیشرو و خوشنام در حوزه احداث کارخانههای مختلف در صنایع معدنی به شمار میرود.
احداث کارخانههایی که در حال حاضر، راهبر فرآیند آریا مشغول بهرهبرداری در آنهاست، توسط فکور صنعت تهران صورت گرفته است.
مأموریتها و چشمانداز
مأموریت اصلی شرکت راهبر فرآیند آریا، بهرهبرداری از کارخانجات تولید کنسانتره سنگآهن و مس و گندله است. در حال حاضر، شرکتهای متعددی در بخشهای مختلف حوزهی معدن فعالیت میکنند؛ اما راهبر فرآیند آریا برای انجام مأموریت خود، راهکارهایی را دنبال کرده که آن را از سایر شرکتها متمایز ساخته و به فعالیتی مؤثر در جهت حفظ منابع ملی و تقویت منافع کشور سوق داده است.
این راهکارها واجد سه ویژگی اساسی است:
ویژگی اول، به کارگیری روشهای نوینی است که باعث میشود از مواد معدنی باطلهها بیشترین بهرهبرداری ممکن صورت گیرد؛
ویژگی دوم، نوع عملکردی است که کمک میکند شرکت به یک مجموعهی بهرهور تبدیل شود. جذب و پرورش منابع انسانی متخصص و کارآمد، طراحی و استقرار سیستمهای نوین مدیریتی، استفاده از ماشینآلات پیشرفته و علم به کارگیری این تجهیزات، چهار عامل تعیینکننده در عملکرد موفق و بازدهی بالای راهبر فرآیند آریا به شمار میرود. در این میان، راهبر فرآیند آریا خود را نسبت به استفادهی اصولی و صحیح از ماشینآلات، دستگاهها، تجهیزات و بهطورکلی سرمایهی کارفرمایان، مسئول میداند.
ویژگی سوم، که میتوان گفت مهمترین وجه فعالیتهای شرکت راهبر فرآیند آریا را شکل داده است، سبز بودن آن است؛ این شرکت خود را در برابر آسیبی که بر اثر استخراج مواد معدنی به زمین وارد میشود، مسئول میداند.
در همین راستا، برای تک تک اعضای خانوادهی راهبر فرآیند آریا اهمیت دارد که با بهرهبرداری بیشینه از موادمعدنی، از هدر رفتن این مواد جلوگیری کنند و بدین ترتیب مانع استخراج بیرویه شوند. بعد دیگری که جامهی سبز را بر قامت شرکت برازندهتر میکند، مصرف بهینهی آب به کمک استفاده از تجهیزات پیشرفته است؛ به همین دلیل است که سبز بودن در سلوک راهبر فرآیند آریا، فقط به ابتکار نگهداری مناسب از فضای سبز کارخانه منحصر نشده است. در حال حاضر، میزان بهرهبرداری سالانهی کنسانتره در کارخانجات تحت بهرهبرداری راهبر فرآیند آریا، بیش از دو میلیون تن است. چشمانداز راهبر فرآیند آریا این است که این رقم تا سال ۱۴۰۲ به دوازده میلیون تن برسد.
نگاه به تولید
با نگاه به فعالیتهای تولید معدنی و صنعتی در کشور ایران و منطقه غرب آسیا که دارای پتانسیلهای بسیار زیادی در حوزه صنایع معدنی و زنجیره وابسته به آن است، فرصتهای زیادی برای منطقه و کشور در آینده نزدیک رقم خواهد خورد که همین امر ضرورت ایجاد یک مجموعه صنعتی بهرهور مبتنی بر دانش روز و تکنولوژیهای نوین برای رقابت در سطح بینالمللی را بسیار محسوس نشان داد.
مجموعه راهبر فرآیند آریا در همین راستا با هدف بنیادین ارتقای بهرهوری و دانش تولید صنایع معدنی ایران گام به عرصه وجود نهاد تا بتواند در آینده درخشان این صنعت جایگاه ویژهای را برای خود و همراهان مجموعه رقم زند.
نگاه کلان این مجموعه در بخش تولید ارتقای دانش فنی و استفاده از تکنولوژیهای روز برای کاهش ضایعات و انرژی با رویکردی سبز است که منجر به توسعه کیفیت محصول نهایی، توسعه دانش این صنعت، ارتقای بهرهوری کارخانهها و سایتهای بهرهبرداری خواهد شد.
همواره تلاش شرکت بر این است که بتواند این مهم را محقق سازد و با استفاده از دانشهای نوین در حوزههای سرمایه انسانی، تکنولوژیهای مبتنی بر اینترنت مانند IoT و روشهای علمی در ارتقای راندمان فرآوری، بهبود فرآیندهای کاری و نگهداری و تعمیرات، سطح این صنعت را در ایران و منطقه ارتقا دهد. رویکرد شرکت ایجاد منافع برای ذینفعان و نگاه برد-برد با آنهاست، به صورتی که در دوران بهرهبرداری علاوه بر دریافت خدمت بهینهتر از سایر خدمتدهندگان، مشتریان مجموعه ارتقای مجموعه خود را از لحاظ کیفیت، بهرهوری، تکنولوژی و سرمایه انسانی شاهد باشند.
تکنولوژیهای روز
همزمان با ظهور تکنولوژیهای نوین و ورود آنها به ایران، در این صنعت نیز تکنولوژیهایی مورد استفاده قرار گرفته است که برای استفاده بهینه از این تکنولوژیها باید آنها را بومی کرده و سپس وارد روند فرآیندهای عملیاتی کرد. راهبر فرآیند آریا در ابتدای شکلگیری شرکت، ساختاری برای خود شکل داده که در پایینترین سطح آن (فونداسیون)، سه بنیان اصلی قرار گرفته است:
متخصصین و منابع انسانی، ساختار و نظامهای مدیریت و فناوری IoT راهبر فرآیند آریا دانش فنی حوزه IT و IoT را از ابتدا وارد کار و فعالیت خود کرد که این تصمیم با همکاری متخصصین طراحی سیستمهای کنترل از راه دور، شکل محکمتری به خود گرفت که از این طریق امکان مانیتورینگ و کنترل از راه دور سایتها و معادن برای مدیران، سهامداران و دیگر ذینفعان پروژهها فراهم آمده است.
از سوی دیگر شرکت راهبر فرآیند آریا روی قطعات مصرفی و یدکی، کاری فنی و پیشرفته با استفاده از فناوری IT انجام داده است، به گونهای که همه واحدها از یک کدینگ مشابه استفاده میکنند تا در زمان نیاز به قطعات و تأمین آن بتوانند به همدیگر کمک کنند. با استفاده از این فرآیند انبارها آنلاین به هم متصل هستند و اگر به دلیل نبود یک قطعه فعالیتشان متوقف شده باشد، با استفاده از این فناوری، نزدیکترین انبار مجهز به این قطعه را یافته و مشکل خود را در کوتاهترین زمان ممکن حل میکند.
ارزشها و آرمانها
راهبر فرایند آریا در جهت ارزشها و آرمانهای خود رویکردهای زیر را در نظر دارد:
- الگوبرداری از شرکتهای جهان تراز در زمینه بهرهبرداری و تولید
- جذب افراد توانمند و مجرب برای نقشهای راهبری در ستاد و کارخانهها
- شناسایی و جذب و توانمندسازی افراد بومی در کارخانهها و حرکت به سمت کاهش کار اقماری
- شناسایی تکنولوژیهای روز جهان و استفاده از آنها در بهرهبرداری
- طراحی و استقرار نظامهای مدیریتی در کارخانهها
- استانداردسازی فرایندها، روشها، ابزارها، آموزشها به منظور ایجاد امکان جابجایی در واحدهای مختلف
- ایجاد و تقویت فرهنگ کار حرفهای
- شبکهسازی در حوزه صنایع معدنی (متشکل از سازمانهای دانشی، فناور و مالی)
- توجه به جوامع محلی و حفظ محیطزیست
ارزشهای پیشنهادی شرکت راهبر فرآیند آریا برای مشتریان
رویکردهای راهبر فرایند آریا این شرکت را ملزم میکند تا ارزشهای زیر را برای مشتریان خود به ارمغان بیاورد:
- کمک به تحویلگیری و راهاندازی اولیه سایت
- طراحی و استقرار سیستمهای مدیریتی در کارخانه (انبار، نت، تولید، آزمایشگاه، ایمنی، منابع انسانی و …)
- شناسایی، ارزیابی، جذب و آموزش افراد جهت همکاری در واحدهای مختلف کارخانه با تاکید بر جذب افراد بومی
- بهرهبرداری از کارخانه و رسیدن به ظرفیت تولید پایدار
- ارائه و پیادهسازی طرحهای بهبود به منظور افزایش بهرهوری کارخانه
- ایجاد و تقویت فرهنگ صنعتی در کارخانه (آراستگی صنعتی، ایمنی، مدیریت ابزار)
- رعایت ملاحظات زیستمحیطی و ارتقای وضعیت کارخانه در این زمینه (افزایش ضریب بازیابی، بهینهسازی مصرف مواد، انرژی، سد باطله، فضای سبز و …)
- امکان مشارکت در تأمین خوراک و همچنین فروش کنسانتره
افقهای توسعه
شرکت راهبر فرایند آریا قصد دارد تا سال ۱۴۰۲ به افقهای توسعهای زیر دست یابد:
- شرکتی الگو در شاخصهای بهرهوری
- تولید ۱۲ میلیون تن کنسانتره سنگ آهن
- ورود به بازار جهانی
این چشمانداز فقط آرزویی بر روی کاغذ نیست! و با طراحی و پیادهسازی نظامهای مدیریتی کارآمد، جذب متخصصین و افراد نخبه و پرورش منابع انسانی متخصص در این حوزه و ایجاد شبکه همکارانی که راهبر فرآیند آریا دارد درمجموع میتواند فضایی تشکیل دهد که دسترسی به این چشمانداز را هموار کند.
” تحقق بهرهبرداری جهان تراز، حضور در بازار جهانی و ارائه خدمات بهرهبرداری در خارج از کشور به ویژه استرالیا“
برنامه توسعه
با توجه به مسائل مطرح شده اگر بخواهیم از تکنولوژیهای جدید استفاده کنیم، باید تیمی دقیق و متخصص برای تحقیق و توسعه داشته باشیم که بتوانند همه مسائل را بررسی و مشکلات کارخانهها را شناسایی کنند و روشهای نوین و نوآورانه برای حل مشکلات را پیدا، استخراج و در مجموعه عملیاتی کنند.
برای این مسأله دو مؤسسه پشتیبان داریم، یک مؤسسه پایلوت پلن در دل مجموعه فکورصنعت تهران که در اطراف تهران قرار دارد که در نوع خودش در خصوص فرآوری سنگآهن منحصر به فرد بوده و به عبارتی در خاورمیانه مشابه این شرکت وجود ندارد و از نظر تجهیزات پایلوت پلن و متخصصین این زمینه و جمع تجربیات عالی هستند؛ در این مؤسسه نمونههایی که ما از معادن مختلف بدست آوردهایم را در این پایلوت پلن تست میشوند، به عبارتی آنچه قرار است در آینده در کارخانه عملیاتی شود ابتدا در این مجموعه به صورت پایلوت تست و مشاهده میشود. این پشتیبانی بسیار قوی است به این دلیل که جدیدترین نوآوریهای دنیا در این مجموعه استفاده شده است.
دومین پشتیبانی ما، شرکت فکور مغناطیس است که طراح و سازنده تجهیزات فرآوری کنسانتره صنعت آهن است که این شرکت دارای واحد D&R قوی است که راجع به تجهیزات فرآوری تحقیق و مطالعه کرده و با ارتباطات بینالمللی خوبی که دارند میتوانند این موارد را به خوبی مدیریت کنند.
مجموعه راهبر فرآیند آریا به عنوان یک مجموعه نوآور و متفاوت از مجموعههای سنتی وارد صنعت معدن کشور شده است. با نگاهی اجمالی به چشمانداز راهبر متوجه میشویم که برای شرکت سرعت رشد بالا و قابلتوجهی در نظرگرفته شده است؛ به گونهای که با درنظرگرفتن سه ویژگی نوآور بودن، بهرهور بودن و سبز بودن، بهرهبرداری در تراز جهانی مدنظر است.
چشمانداز مطرح شده فقط نقش آرزویی بر روی کاغذ نیست! یکی از دلایل ترسیم چنین چشماندازی، گام بلند و قابل توجه گروه نماد صنعت پارس برای خرید معادنی خارج از ایران، مانند استرالیا است که در پی آن کارخانجات تولید کنسانترهای در آیندهای نزدیک افتتاح خواهد شد که شرکت راهبر مأموریت بهرهوری از این کارخانجات را به عهده خواهد داشت. بنابراین این امر بدیهی است که راهبر برای پیشبرد اهداف کلی هلدینگ خود را آماده حضور در جوامع بینالمللی بکند.
همانگونه که عنوان شد یکی از چشماندازهای شرکت حضور در میادین بینالمللی در حوزه بهرهوری است که این امر نیاز به برنامهریزی و بررسیهای گسترده دارد؛ برای مثال در حال میلیون تن کنسانتره مواد حاضر در حدود ۱ معدنی تولید میشود که این میزان در چشمانداز ۳ ساله باید به بیش از ۱۲ میلیون تن برسد؛ این امر بیانگر این مسأله است که راهبر فرآیند آریا به سرعت بالایی در زمینه پیشرفت نیاز دارد.
درواقع طراحی نظام مدیریتی، جذب متخصصین و پرورش منابع انسانی نخبه در این حوزه و شبکه همکارانی که راهبر دارد در مجموع میتواند فضایی تشکیل دهد که میتوان از این رشد مطمئن شد.
نکته دلگرم کننده تعداد بالای کارخانجاتی است که مشغول به بهرهوری هستند که تا یکی دوسال آینده بیش از ده میلیون تن تولید کنسانتره به بهرهبرداری خواهد رسید که قطعاً این کارخانجات به شرکتی نیاز دارند که متولی بهرهبرداری شود. راهبر برای پذیرش این نقش شانس بسیار بالایی دارد و در این مسیر رشد شتاب بالایی خواهد داشت.
استخراج و اکتشاف
ایران با داشتن مخازن عظیم معدنی از بزرگترین مراکز برتر دنیا در حوزه معادن و امور مربوطه آن مانند اکتشاف، استخراج و فرآوری مواد معدنی است. میدانیم وجود تجهیزات و فناوریهای نوین موجب بالا رفتن درصد موفقیت در صنایع مختلف میشود؛ در صنعت معدن نیز استفاده از فناوریهای اطلاعاتی و ارتباطی، فناوریهای شیمیایی، فناوریهای مکانیکی، فناوریهای فیزیکی میتوانند به کمک افزایش بهرهوری در حوزه معدن بیایند. با پیشرفتهای روزبهروز کشورمان در صنایع مختلف ازجمله صنعت معدن، تکنولوژیهای نوینی نیز مورد استفاده قرار گرفته است که برای پیشرفت هرچه بیشتر در این حوزه باید بتوان این تکنولوژی و نوآوریها را بومی کرده و نهایت استفاده را از آنها داشته باشیم.
طی این سالها شرکتهای متعددی از کارخانههای آهن و مس بهرهبرداری کرده و در تلاش برای توسعه بودهاند، اما نگاه سنتی به این فعالیت و سختیهای بسیار برنامههای اکتشاف، استخراج و تبدیل به محصول نهایی باعث شده بود که جای خالی مجموعهای نوین و مدرن احساس شود. مجموعهای که توانایی افزایش بهرهوری را با کمک بهرهمندی از دانش روز و صرفهجویی در مصرف انرژی داشته باشد.
راهبر فرآیند آریا در این زمینه نیز حضور پررنگی داشته و با توجه به اولین سطح ساختار فونداسیون مجموعه که استفاده از متخصصین و منابع انسانی خبره، ساختار نظاممند و استفاده از IT و فناوری IoT بوده، تلاش میکند نوآوریهای روز دنیا را به بهترین وجه ممکن به کار بگیرد.
در حال حاضر مجموعه راهبر فرآیند آریا به دنبال یافتن راه حلهایی در زمینه اکتشاف پهنههای معدنی و پیشرفت تکنولوژیهای مربوط به استخراج معادن از جمله طراحی تجهیزات، توسعه سیستمهای IOT و استفاده از تکنولوژیهای نوین بوده که در این خصوص نیز با دانشگاههای برتر کشور از جمله دانشگاه صنعتی امیرکبیر و دانشگاه شهید بهشتی در تعامل است.
چشمانداز سازمان بر مبنای رقابتی و تولید ارزشافزوده است. ما باید ترندهای جهانی در حوزه اکتشاف، استخراج و مدیریت بهرهبرداری از معادن را مورد بررسی و تحقیق قرار دهیم؛ بنابراین نیاز به همکاری با دانشگاهها و موسسههای صنعتی، اساتید دانشگاهها، پژوهشگاههای آزمایشگاهی و … داریم.
بهرهبرداری هوشمندصنعتی
با پیشرفتهای روزبهروز کشورمان در صنایع مختلف ازجمله صنعت معدن، تکنولوژیهای نوینی نیز مورد استفاده قرار گرفته است که برای پیشرفت هرچه بیشتر در این حوزه باید بتوان این تکنولوژی و نوآوریها را بومی کرده و نهایت استفاده را از آنها داشته باشیم. تمامی این اهداف در قالب بهرهبرداری هوشمند صنعتی امکانپذیر خواهد بود.
راهبر فرآیند آریا در این زمینه نیز حضور پررنگی داشته و با توجه به اولین سطح ساختار فونداسیون مجموعه که استفاده از متخصصین و منابع انسانی خبره، ساختار نظاممند و استفاده از IT و فناوری IoT بوده، تلاش میکند نوآوریهای روز دنیا را به بهترین وجه ممکن به کار بگیرد. به عبارتی مجموعه راهبر با داشتن افراد متخصص و ساختار نظام مدیریتی قدرتمند و ترکیب این دو با فناوری روزIoT ، ظرفیتی عظیم در هلدینگ نماد صنعت پارس بنا نهاده تا بتواند با تلاش تمامی اعضای مجموعه به اهداف زیر دست پیدا کند:
- کنترل از هدرروی و مصرف بهینه آب
- بهینهسازی مواد مصرفی
- مدیریت بهینه چرخه عمر ماشینآلات
- افزایش ضریب در دسترس بودن ماشینآلات
رسیدن به این ۴ هدف مهم میتواند راهبر فرآیند آریا را به عملکردی فوقالعاده و راندمان بالای عملیاتی در حوزه بهرهبرداری هوشمند صنعتی برساند. در همین راستا راهبر فرایند آریا برنامه نگاه سبز را در الویتهای خود قرار داده است.
مدیریت بهرهبرداری
شرکت راهبر فرایند آریا نگاه ریشهای به مقوله مدیریت و بهرهوری را سرلوحه کاری خود قرار داده است، در این مسیر هدف اصلی، تطابق خدمت ارائه شده توسط مجموعه با انتظارات مشتری است، به صورتی که بهرهبرداری همراه با ارزشافزوده و ارتقای مجموعه صورت بپذیرد. این بهرهوری شامل استفاده بهینه از تجهیزات و کاهش استهلاک ماشینآلات است به نحوی که با استفاده از تکنولوژیهای روز و دانش جدید سطح کیفیت و توان کارخانه در زمان بهرهبرداری ارتقا داده شده و ارزشافزودههای بیشتری را نیز تولید میکند.
در این مسیر مجموعه سرلوحه خود را برنامهای با استفاده از اصول استفاده از سیستم دانشی پیشرفته، تکنولوژی و تجهیزات روز، استفاده از فناوریهای نوین مثل IoT ، برنامه ارتقای فرآیند کاری مبتنی بر بهرهوری و کیفیت قرار داده است.
با استفاده از نظام مدیریت کیفیت نوین، شرکت راهبر فرآیند آریا به دنبال ارتقای کیفیت خروجی و کاهش هزینههای تولید است و با مدیریت انرژی، استفاده مفید و بهرهور از منابع کاری به دنبال بالاتر بردن کیفیت تولید مواد و افزایش خلوص و عیار محصول نهایی با همان مواد اولیه است.
موضوع دیگری که در نظام مدیریت کیفیت با مدد از شرکای علمی و اجرایی مجموعه صورت گرفته است، کاهش هزینههای تولید به واسط کاهش مصرف انرژی، کاهش خطا و عدم بهرهوری انسانی، رشد دهی نیروی کاری، استفاده از دانش مهندسی نوین، جلوگیری از اتلاف منابع و استهلاک تجهیزات است که مشتریان و ذینفعان مجموعه علاوه بر خدمت دریافتی، ارزشافزوده کاری و توسعه فنی خط خود را نیز شاهد باشند و با یک تیر چند نشان را بزنند. مسیر کیفیت مجموعه از دل دانش، مدیریت و نگاه ویژه به نیروی انسانی میگذرد تا با این دستمایه ارزش و جایگاه بهرهوری را در این صنعت ارتقا ببخشد.
مشارکت در سرمایهگذاری
گروه نماد صنعت پارس به عنوان یک هلدینگ سرمایهگذاری فناوری محور، شرکتهای مختلفی را در حوزه فعالیتهای پیمانکاری، ساخت تجهیزات، تولید محصولات و ارائه خدمات بنیان نهاده که با بهرهگیری از فناوریهای پیشرو، نوآوری و توانمندیهای منابع انسانی خود به عنوان کلیدیترین دارایی گروه، در راستای تحقق چشمانداز گروه نماد صنعت پارس حرکت میکنند.
از آنجا که بیشتر فعالیتهای شرکتهای گروه در حوزهی انجام پروژههایEPC ، مهندسی و ساخت تجهیز و بازرگانی بود از چند سال پیش، نیازی مبرم به تأسیس شرکتی مختص مشارکت در سرمایهگذاری برای بهرهبرداری در میان زیرمجموعههای متعدد گروه احساس میشد.
شرکت راهبر فرآیند آریا در پاسخ به این نیاز شکل گرفت و تصمیم بر آن شد که تمرکز آن بر بهرهبرداری از صنایع معدنی بهویژه بهرهبرداری از خطوط کنسانتره سنگآهن و مس، گندله قرار گیرد. درواقع، این شرکت در تلاش است با مشارکت در سرمایهگذاری برای معرفی نسل جدید دانش و تکنولوژیهای بهرهبرداری در تراز جهانی، گامی در جهت توسعه صنایع معدنی و بهینهسازی بهرهبرداری از معادن و صیانت از سرمایههای ملی برداشته شود.
مشاوره
راهبر فرایند آریا در جهت نیل به هدف خود یعنی بهرهبرداری بهینه از معادن کشور در تلاش است تا بهروزترین و بهترین راهکارهای مدیریتی برای اکتشاف، استخراج و بهرهبرداری از معادن را در اختیار مشتریان خود قرار دهد. این مجموعه ارائه خدمات بینظیر و مشاوره مداوم به مشتریان را جزو اهداف محوری و رسالت سازمانی خویش قرار داده است و خود را موظف به همراهی لحظهبهلحظه مشتری تا کسب نتیجه مطلوب میداند. در نهایت نیز توانسته با به کارگیری کارشناسان با تجربه و همکاری با اساتید دانشگاهها و شرکتهای بزرگ خارجی، این مهم را به بهترین نحو ممکن به انجام برساند.